Hei, uusi opiskelija!

Tervetuloa Skripti ry:n fuksisivulle. Tältä sivuilta löydät opiskelun alkamista helpottavaa tietoa, linkkejä hyödyllisille sivustoille sekä tuutoreidemme esittelyt.

Tuutorit 2019

Mari Suomalainen

Olen Suomalaisen Mari, ja olen yksi Skriptin viidestä syksyn 2019 tuutoreista. Joensuun tkt:lle minut ohjasi mielenkiinto ohjelmointia kohtaan, vaikkei minulla yhtään ollutkaan hajua mitä se sisällään pitää pääsykoepäivänäkään. Jätin mielelläni arkisen päivätyöni pääkaupunkiseudulla, enkä ole päätöstä katunut. Opintojen ohella tykkään katsoa ja pelailla jalkapalloa, käydä erinäisissä tapahtumissa ja aika ajoin eksyä kuntosalillekin. Mikäli sinulle herää kysymyksiä alkavista opinnoista, tai mistä tahansa muusta, niin laita rohkeasti viestiä!

Paavo Koivistoinen

Hei! Olen Paavo Koivistoinen ja aloitan syksyllä toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen parissa. Joku voisi luonnehtia minua "ylianalysoivana" tai "mindmap-hörhönä", mutta voin sanoa suoraan, että molemmat kuvaavat minua oikein täsmällisesti. Yleensä pyrin vapaa-ajastani mahdollisimman tehokkaasti eroon mm. koulun ja ainejärjestötoiminnan avulla, mutta jos yrityksistä huolimatta aikaa jää, niin tykkään laittaa ruokaa, pelata lautapelejä ja jossain määrin jopa pohdiskella. Autan mielelläni kaikenlaisissa pulmissa ja jos sinulla on mitään kysyttävää niin laita viestiä!

Eetu Arkko

Hei! Nimeni on Eetu Arkko. Olen 22-vuotias Joensuussa koko ikäni asustellut opiskelija. Syksyllä starttaa toinen vuosi tietojenkäsittelyn opinnoissa. Olen laiskanpulskea, sekä erittäin rento persoona ja se välittyy aina niin opiskellessa, kuin vapaa-ajallakin. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta, ukulelen soittelu ja totta kai myös jokaisen tapahtuman läpi koluaminen, jonka aikatauluuni vain saan mahdutettua. Rohkeasti saa tulla repimään hihasta tai pistää viestiä, mikäli jokin askarruttaa. Nähdään syksyllä!

Eetu Mynttinen

Morjesta! Olen Eetu Mynttinen ja aloittelen toista vuotta opintojani yliopistossa. Susirajalle eksyin viime syksynä AMK-opintojen jälkeen opiskelemaan filosofian maisteriksi tietojenkäsittelytieteestä. Harrastelen vapaa-ajallani mm. frisbeegolfia ja pelaamista. Minuun voi olla yhteyksissä vapaasti erilaisten kanavien kautta, mutta varmimmin minut tavoittaa telegramista tai syömästä tiedepuistolta.

Terella Tanskanen

Hei, olen Terella ja aloittelen toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opintoja. Olen kiinnostunut erityisesti kyberturvallisuudesta ja mobiiliapplikaatioista, joiden parissa olen tulevassa elämässäni kiinnostunut työskentelemään. Edellisessä elämässäni olin tarjoilija. Ruokaan liittyvät asiat tosin ovat yhä tärkeimpiä harrastuksiani - olen suuri kahvilakulttuurin, viinikulttuurin ja gastronomian ystävä. Leipominen on minulle terapiaa ja zeniläinen hetki. Muita harrastuksiani ovat vaeltaminen, reppureissaaminen, kirjallisuus, piirtäminen ja laulaminen. Olen suuri klassismin ystävä ja arvostan yleissivistystä, mutta viihdyn yksinkertaisissa oloissa luonnon lähellä. Minulla kaatuu kotona seinät päälle hyvin nopeasti, pidän ihmisistä ja olen kiinnostunut ihmisten kokemuksista. Verkostoituminen on minusta mukavaa, joten tuutoriksikin ryhtyminen tuntui luontevalta. Minua saa kasuaalisti lähestyä, jos kaipaa jossain apua, tai haluaa muuten vaan jutella. :)