Skripti Merch

Skriptillä on myynnissä haalareiden lisäksi merchiä, jotta voit ylpeästi tuntea itsesi Skriptiksi vaikket opiskelijatapahtumassa olisikaan.

Merch-tuotteita voit ostaa ainejärjestötilasta Joensuun Tiedepuistolta TB181 maanantaisin klo 12-14 tai muina aikoina, mikäli hallituksen jäseniä tilasta löytyy. Alla listaus myytävistä Merch-tuotteista. Tiedustelut koko ja väri saatavuuksista Puheenjohtaja Santeri Mertakorvelta tai Materiaalivastaava Jermu Roivaselta

Skripti ry - huppari

Tyylikäs Skripti ry-huppari pitää kehon ja mielenen lämpimänä kylminäkin päivinä ja aihetuttaa taattua kateutta kanssaopiskelijoissa. Huppari on valmistettu 85% luomupuuvillasta ja 15% polyesteristä. Hupparia on saatavilla mustana, valkoisena ja harmaana. Värejä ja kokoja rajallinen määrä.

Hinta: 22,45€

skripti huppari

Skripti ry - kangaskassi

Skripti ry-kangaskassi kulkee kätevästi mukana missä ikinä liikutkin. Kangaskassilla kantaa kätevästi vaikka opiskelutarvikkeet, ruokaostokset tai tarvikkeet vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kangaskassi on valmistettu 100% puuvillasta. Kangaskassia on saatavana mustana ja vaaleana. Värejä rajallinen määrä!

Hinta: 6€

skripti kangaskassi

Skripti ry - College

Skripti ry-college sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämä ajaton klassikko pitää lämpimänä niin viileinä syysiltoina, kuin kylminä pakkasaamuina. Tiedätkö mitä collegessa oleva binääriteksti mahtaa tarkoittaa? College on valmistettu 100% luomupuuvillasta . Collegea saatavana mustana ja harmaana. Värejä ja kokoja rajallinen määrä!

Tuote on loppuunmyyty!

skripti college