Tuutorit

Tältä sivulta löydät meidän mahtavat tuutorit!

Tuutoreiden tervehdys

Tervehdys, fuksi!
Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä (TKT) Itä-Suomen yliopistoon Joensuun kampukselle. Odotamme innolla, että saamme aikaiseksi teille ikimuistoisen fuksivuoden. Jotta ensiaskeleenne fuksina onnistuu mahdollisimman hyvin, ovat Skriptin tuutorit valmiita auttamaan teitä. Meidät tunnistaa hopeanharmaista haalareista, joita ylpeydellä pidämme päällä. Tuutorien tehtävänä on toimia fuksien tukena ja turvana opiskelujen ensiaskeleissa. Alla on esittelyt tämän vuoden tuutoreista. Tuutorit auttavat tarvittaessa jo ennen opiskeluiden alkua, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Osoitteesta skripti.org/fuksi löytyy tietojenkäsittelytieteen Joensuun kampuksen ainejärjestön, Skripti ry:n kokoama hyvä tietopankki tuleville opiskelijoille. Jos koet epävarmuutta asioista, niin vieraile osoitteessa ja katso muistitko kaiken! Viettäkää hauskaa kesää, muistakaa pestä kädet ja syksyllä nähdään!

Terveisin,
Skriptin tuutorit

Floppis-maskotti

Kiinnostaako tuutorihommat?
Hae tuutoriksi tästä!

Tuutorit
2023-24

Jan Sistonen

Moi! Oon Jan Sistonen, 29 vuotias alanvaihtaja ja toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Oon myös kotoisin täältä Joensuusta joten jos kysymyksiä paikkakunnasta esiintyy niin niissä todennäköisesti osaan auttaa. Harrastukset vaihtelee ihan laidasta laitaan, talvisin käyn aktiivisesti lumilautailemassa, kesällä pyöräilen ja harrastan eri pallopelejä. Luettua tulee myös paljon ja pelailtuakin satunnaisesti pleikkarilla.

Oon mukana Skriptin tapahtumatiimissä ja todennäköisesti minut löytää syskyllä lähes kaikista tapahtumista. Skriptin liikuntavuoroilla käyn säännöllisesti ja sieltä voi meikäläisen myös bongata. Kysymyksiä voi heitellä spostiin tai telegramiin, tavataan syksyllä!

Kiira Palmu

Morjes, mä olen Kiira Palmu, 20-vuotta ikää ja alkuperäsin Varkaudesta ja aloitan toisen vuoden opinnot tietojenkäsittelytieteen parissa. Satun myös olemaan Skriptin hallituksen yksi tiedotusvastaavista, joten voi olla hyvinkin mahdollista, että ollaan vielä paljon yhteyksissä.

Tuutorina toimin ensimmäistä kertaa, mutta tälläisiin hommiin vaikuttaa olevan välillä taipumista, sillä vapaa-ajalla on tullut partion merkeissä tekemisissä kaikenlaisten ihmisten kanssa. Toki tykkään myös vapaa-ajallani viettää paljon aikaa koneen ääressä, useimmiten pelejen parissa. Tykkään myös käydä opiskelijatapahtumissa, joten toivottavasti nähdään siellä!

Anni Asikainen

Heips! Mie oon Anni Asikainen, 20-vuotias toisen vuoden opiskelija ja nyt ensimmäistä kertaa tuutoroimassa. Koko ikäni oon Joensuussa asustanu enkä vielä malttanu kauemmas lähteä niin täällä ollaan :D Vapaa-aika menee erinäisissä taidejutuissa, lukiessa tai tkt-opiskelijalle tyypillisesti koneen äärellä. Skriptin hallitukseen päädyin myös mukaan, missä teen graafikon ja materiaalivastaavan hommia.

Opiskelijatapahtumissa minuu näkyy tosi paljon, että tulkaa ihmeessä ihan vaan juttelemaan tai nykäsemään hihasta jos on kysyttävää :) Yhteydessä voi myös olla vaikka telegrammin kautta, siellä vastailen varmaan nopeiten. Tervetuloa miunkin puolesta ja syksyllä nähdään!

Paulus Ollikainen

Moi! Oon Paulus, 22-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Oon alunperin Helsingistä kotosin ja opintojen perässä Joensuuhun tieni oon löytänyt. Tuutorina ensimmäistä kertaa. Vapaa-aika menee aika pitkälti kavereiden kanssa hengailuun ja pelaamiseen. Mut löytää syksyllä erinäisistä opiskelijatapahtumista Joensuusta ja jopa Helsingistä. Vastailen mielelläni kysymyksiin jos sellasia putkahtaa mieleen!

Eetu Granander

Moikka! Meikä on Eetu, 20-vuotias ja opiskelen toista vuotta tietojenkäsittelytiedettä. Alkujaan Kuopiosta ja siellä asustelin siihen saakka, kunnes pääsin opiskelemaan tänne Joensuuhun.

Toimin tuutorina ensimmäistä kertaa ja menneen vuoden olen toiminut Skriptin hallituksessa rahastonhoitajana. Vapaa-ajalla tykkään puuhailla kaikenlaista, lähinnä sydäntä on golf, metsästys, kalastus ja musiikin kuuntelu. Syksyn aikana minut tavoittaa varmasti monista Skriptin tapahtumista, toivottavasti nähdään siellä!

Jos haluat huastella savvoo tai mieleen juolahtaa kysymys, voit laittaa viestiä Telegrammissa. Vastaan mielelläni, oli kyse opiskelusta tai salaisista kalapaikoista :)

Annakaisa Turunen

Moikka! Olen Annakaisa Turunen, 22v ja aloitan nyt syksyllä toisen vuoden opiskelut tietojenkäsittelytieteissä. Olen alunperin kotoisin Ilomantsista, mutta kävin Joensuussa lukion ja jäinkin siitä sitten tänne asumaan. Vapaa-ajalla harrastan kuntosalilla treenaamista ja talvisin myös avantouintia :)

Onnittelut opiskelupaikasta, mahtavaa saada teidät joukkoomme 😊 tulkaa vaan rohkeasti juttelemaan ja kyselemään, jos on kysyttävää! Nähdään syksyllä 😊

Otto Heiskanen

Moro! Mää oon Otto Heiskanen, 24-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja ensikertalaistuutori. Alun perin olen tuolta Tampereen seudulta kotosin ja Joensuuhun muutin 2022 kesällä opintojen perässä.

Vapaa-aika kuluu pitkälti kotona koodaillessa, opiskelun parissa sekä tietysti Skriptin tapahtumissa - kesällä tulee myös pyöräiltyä ja mökkeiltyä. Minut löytää todennäköisesti lähes kaikista syksyn tapahtumista. Mikäli tulee mitä tahansa kysyttävää niin viestiä voi pistää Telegrammissa tai sähköpostilla. Tervetuloa opiskelemaan ja syksyllä nähdään!

Timi Hyttinen

Moi! Olen Timi Hyttinen, 27-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Olen kotoisin Polvijärveltä, eli Joensuu oli minulle jo ennestään melko tuttu kaupunki. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, käydä kirpputoreilla ja pelata tietokone- ja konsolipelejä. Minuun voi törmätä opiskelijatapahtumissa tai japanilaisen kulttuurin kerhossa. Jos tulee jotain kysyttävää, niin laita vaan rohkeasti viestiä. Nähdään syksyllä!

Sonja Karvonen

Moi! Mä oon Sonja Karvonen, 19-vuotias ja starttaamassa toisen vuoden opintoja tietojenkäsittelytieteiden parissa. Tuutorina mä toimin ensimmäistä kertaa. Tänne Joensuuhun oon eksynyt Espoosta opiskelupaikan perässä. Vapaa-ajalla mut löytää pelaamasta tai säätämästä jotain turhaa ja ylimäärästä.

Opiskelijatapahtumissa on myös tullu ahkerasti käytyä ja se jatkuu myös syksyllä, eli niissä törmäillään! Laita ihmeessä viestiä, jos tulee mieleen mitään kysyttävää, tai jos tekee muuten vaan mieli tulla höpöttämään. Onnittelut opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Veikka Nevala

Morjens! Oon Veikka, 21-vuotias ja aloittelen nyt toista vuotta tietojenkäsittelytieteiden opinnoissa. Alun perin oon kotoisin Hyvinkäältä, mutta nyt opintojen perässä päätynyt tänne Joensuuhun. Vapaa-aika jos ei opiskellessa mene, niin kuluu todennäköisesti ihan muuten vaan tietokoneen ääressä usein pelien merkeissä.

Opiskelijatapahtumissa tulee myös käytyä aktiivisesti, joten tullaan varmasti tapaamaan niissä syksyllä! Multa voi tulla kysymään ihan mistä vaan opintoihin tai vaikka ihan mihin muuhun vaan liittyen sähköpostin tai Telegramin kautta.

Onnittelut opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Sanni Oksanen

Moikka, mä oon Sanni Oksanen 20-vuotias kolmannen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Olen kotoisin Vihdistä eli Etelä-Suomesta ja muuttanut pari vuotta sitten Joensuuhun opintojen perässä. Olen Skriptin hallituksen tapahtumavastaava eli syksyllä muhun tuutte törmäämään paljon tapahtumien merkeissä.

Vapaa-ajat silloin kun niitä löytyy, tykkään liikkua luonnossa ja tuomaroidessa tanssillistavoimistelua, jota harrastin pitkään ennen Joensuuhun muuttoa. Olen tällainen aktiivinen jokapaikan höylä, jolla on vähän taipumusta ylisuorittamiseen tai ainakin joku vois niin musta väittää.

Multa myös voi tulla kyselemään kaikesta, ja varmasti vastaus löytyy jos ei heti niin ainakin pienen selvittelyn jälkeen. Tervetuloa munkin puolesta ja nähdään syksyllä!

English:

Hi, I am Sanni Oksanen, and I’ll be one of your tutors this year. I’m 20 years old and a third year Bachelor student. I am from Vihti which is in Southern Finland, but I moved a few years ago to study here in Joensuu.

In my free time I like to be around nature and do things related to gymnastics which was my hobby before. I am also Skripti’s event organiser, so you’ll see me in our events. I am pretty active person and always doing something, some call me a bit overachiever sometimes.

Please ask me if you have any questions, I’ll happily help you with anything. Welcome to Joensuu and we will see at autumn!

Laura Riistaniemi

Helou! Mää oon Laura Riistaniemi, 24 v ja aloitan syksyllä toisen lukuvuoteni tietojenkäsittelytieteen opiskelijana, tuutorina toimin nyt ensimmäistä kertaa.

Vapaa-ajalla tykkään kattoa sarjoja ja pelailla silloin tällöin, kirjoja myös tykkään lukea. Oon alunperin Kemistä, mutta Helsingissä asuin niin monta vuotta että aina pitää molemmat kaupungit mainita kun kysytään mistä oon.

Mulle saa laittaa mistä vaan viestiä, oli kysymyksiä tai muuten vaan jos haluaa vaihtaa kuulumisia, tapahtumissa pyrin käymään aktiivisesti. :)

English:

Helou! My name is Laura Riistaniemi, I'm 24 years old, and starting my second year of computer science studies and I'm a first time tutor.

In my free time I like to watch series, occasionally play games, and I also like reading. I'm originally from Kemi, but I lived in Helsinki for so many years that I always feel the need to mention them both if I'm asked where I'm from. You can always message me if you have any questions or just want to talk about whatever, I aspire to come to our events as much as possible. :)