Tuutorit

Tältä sivulta löydät meidän mahtavat tuutorit!

Tuutoreiden tervehdys

Tervehdys, fuksi!
Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä (TKT) Itä-Suomen yliopistoon Joensuun kampukselle. Odotamme innolla, että saamme aikaiseksi teille ikimuistoisen fuksivuoden. Jotta ensiaskeleenne fuksina onnistuu mahdollisimman hyvin, ovat Skriptin tuutorit valmiita auttamaan teitä. Meidät tunnistaa hopeanharmaista haalareista, joita ylpeydellä pidämme päällä. Tuutorien tehtävänä on toimia fuksien tukena ja turvana opiskelujen ensiaskeleissa. Alla on esittelyt tämän vuoden tuutoreista. Tuutorit auttavat tarvittaessa jo ennen opiskeluiden alkua, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Osoitteesta skripti.org/fuksi löytyy tietojenkäsittelytieteen Joensuun kampuksen ainejärjestön, Skripti ry:n kokoama hyvä tietopankki tuleville opiskelijoille. Jos koet epävarmuutta asioista, niin vieraile osoitteessa ja katso muistitko kaiken! Viettäkää hauskaa kesää, muistakaa pestä kädet ja syksyllä nähdään!

Terveisin,
Skriptin tuutorit

Floppis-maskotti

Kiinnostaako tuutorihommat?
Hae tuutoriksi tästä!

Tuutorit
2024-25

Markus Lankinen

Moi! Oon Markus, 24-vuotias ja opiskelen toista vuotta tietojenkäsittelytiedettä. Oon kotoisin täältä Joensuusta. Vapaa-ajalla tykkään pelata videopelejä, käydä salilla tai videoeditoida. Olen myös Skriptin hallituksessa materiaalivastaavana. T ykkään käydä aktiivisesti opiskelijatapahtumissa, toivottavasti nähdään siellä! Jos tulee jotain kysyttävää, niin muhun voi olla yhteydessä Telegrammin tai sähköpostin kautta.

Onnea opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Maarit Kurki

Moi! Olen Maarit, 30 v ja aloitan nyt syksyllä toisen vuoden opinnot tietojenkäsittelytieteissä. Olen kotoisin Ylämyllyltä eli Joensuun naapurista. Näiden opintojen pariin siirryin sairaanhoitajan työstä eli totaalinen alanvaihto meneillään. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja pyöräilen paikasta toiseen. Kysyä saa kaikkea ja vastaan mihin osaan, sähköpostin tai Telegrammin kautta tavoittaa.

Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan Joensuuhun, syksyllä nähdään!

Jonatan Lukkarinen

Moi! Oon Jonatan Lukkarinen 24-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Alun perin oon kotoisin Sipoosta, muutama vuosi vierähti Tampereella ja opiskelujen perässä muutin Joensuuhun.

Toimin tuutorina ensimmäistä kertaa. Vapaa-ajalla pelailen golfia niin paljon kuin kerkeän ja pelailen erilaisia PC ja PS pelejä. Oon myös mukana Skriptin tapahtumatiimissä ja todennäköisesti mut löytää melkein kaikista syksyn tapahtumista. Kysymyksiä mulle voi laittaa Telegrammin ja sähköpostiin.

Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Jenni Rantanen

Moikka! Olen Jenni Rantanen, 22-vuotias ja aloittelen nyt toisen vuoden opintoja tietojenkäsittelytieteen parissa. Alun perin olen kotoisin Helsingistä ja tänne löysin tieni juurikin opiskelupaikan perässä.

Vapaa-aikana mut voi löytää pelaamasta, urheilemasta tai muuten vaan viettämästä aikaa kavereiden kanssa. Oon myös toinen Skriptin hallituksen tapahtumavastaavista, joten multa voi myös tulla kysymään hallitukseen tai tapahtumiin liittyvistä asioista tai oikeestaan ihan mistä vaan mikä mieltä painaa!

Onnea vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Valtteri Hermonen

Moro! Mää oon Valtteri, 22-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja ensikertalaistuutori. Alun perin olen tuolta Tampereen seudulta kotosin ja Joensuuhun muutin 2023 kesällä opintojen perässä.

Vapaa-aika kuluu pitkälti musiikin ja opiskelun parissa sekä tietysti Skriptin tapahtumissa. Minut löytää todennäköisesti lähes kaikista syksyn tapahtumista. Mikäli tulee mitä tahansa kysyttävää niin viestiä voi pistää Telegrammissa tai sähköpostilla.

Tervetuloa opiskelemaan ja syksyllä nähdään!

Janiel Huotari

Moi! Mun nimi on Janiel Huotari. Oon 21-vuotias ja opiskelen toista vuotta tietojenkäsittelytiedettä ja tänä vuonna toimin ensimmäistä kertaa tuutorina. Olen kotoisin Joensuusta, joten voin yrittää parhaani mukaan vastata myös kysymyksiin kaupunkiin liittyen.

Harrastuksista sen verran, että 12 vuotta tuli koripalloa pelailtua, pyöräilen läpi vuoden ja frisbeegolfia tulee heiteltyä kesällä. Lisäksi käyn myös usein Skriptin liikuntavuorolla. Olen mukana Skriptin tapahtumatiimissä, joten voit löytää minut todennäköisesti useammastakin tapahtumasta.

Onnittelut opiskelupaikasta ja jos tulee mieleen mitään kysymyksiä niin niitä voi vapaasti kysellä! Syksyllä nähdään!

Julia Andersson

Moikka! Mie oon Julia Andersson 21 vuotta ja aloitan nyt toisen vuoden opinnot. Oon kotoisin täältä Joensuusta, ja jos tulee kysymyksiä paikkakunnasta, autan ja vastaan mielelläni! Toimin tällä hetkellä Skriptin häirintäyhdyshenkilönä, ja viestiä saa laittaa milloin vaan! Vapaa- aika menee pitkälti koiran kanssa puuhaillessa ja kavereiden kanssa hengailussa.

Miut löytää syksyllä opiskelijatapahtumista ja toivottavasti nähdään siellä! Aina saa tulla nykäisemään hihasta, jos on jotakin mielenpäällä ja parhaiten miut saa kiinni Telegrammista.

Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Jermu Roivanen

Mä oon Jermu, kohta viidennen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja nyt toista kertaa tuutorina. Oon alun perin kotoisin Etelä-Suomesta, tarkemmin sanottuna Espoosta ja Joensuuhun oon eksynyt opintojen perässä. Toimin myös Skriptin hallituksessa varapuheenjohtajana ja oon muutenkin aktiivisesti mukana tapahtumissa.

Vapaa-ajalla tykkään harrastaa erilaisia urheilulajeja, pelata videopelejä ja hengailla kavereiden kanssa. Matkustaminen on myös lähellä sydäntä ja pyrinkin vähintään vuosittain käymään jossain. Olin myös vaihto-opiskelemassa viime kevät lukukauden Barcelonassa, eli jos vaihtoon lähteminen kiinnostaa, niin tulkaa ihmeessä jutulle.

Multa saa ehdottomasti tulla kyselemään muistakin asioista ja vastaan parhaani mukaan. Tervetuloa ja toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa syksyllä!

Henri Jokinen

Terve! Mie oon Henri, aloitan syksyllä toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opinnot. Lappeenrannasta oon kotoisin, ja nyt vuosi sitten muuttanut tänne Joensuuhun opiskelemaan.

Olen yksi tuutoreistanne, joten niissä merkeissä tavataan, ja opiskelijatapahtumissa muutenkin. Jos kysymyksiä ilmenee, niin vastailen mielelläni.

Tervetuloa ja nähdään syksyllä!

Eemeli Seppänen

Moi,

mä oon Eemeli Seppänen. Olen 22-vuotias ja alun perin kotoisin Suomussalmelta ja aloitan kohta toisen vuoden opinnot eli siis ensimmäistä kertaa tuutorina.

Vapaa-aika menee kitaraa ja bassoa soitellessa ja tietokoneella tai opiskelija tapahtumissa, joista minut on varmasti helppo bongata koko syksyn ajan, muutoin minut saa vaihtelevasti kiinni Telegrammista ja sähköpostilla.

Lukas Holopainen

Moro.

Mä olen Lukas Holopainen ja olen kotoisin Espoosta. Aloittelen nyt toisen vuoden opintoja täällä Joensuussa. Opiskelujen lisäksi mun arki kuluu töissä, ja opiskelujen kautta täältä löytyneiden frendien kanssa pelaillen ja hengaillen.

Toimin KV-tuutorina, eli pyörin pääasiassa kansainvälisten opiskelijoiden seurassa tuutorin roolissa, mutta törmätään varmasti joissain fuksitapahtumissa ja ainejärjestön järjestämissä aktiviteeteissä.

Tervetuloa ja onnittelut opiskelupaikan saannista!

English:

Hi there.

My name is Lukas Holopainen, and I'm from Espoo. I'm now starting my second year of studies here in Joensuu. Besides studying, my daily life consists of working and hanging out with friends I've made through my studies, playing games, and chilling.

I work as an international student tutor, so you'll mostly see me with the international students in my role as a tutor, but we will definitely meet at some freshman events and activities organized by the student association.

Welcome and congratulations on getting a study place!

Heidi Sormunen

Moi! Mie oon Heidi, 32-vuotias toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja kotoisin Joensuusta. Olen alan vaihtaja, aikaisemmalta koulutukseltani olen terveydenhoitaja.

Tuutoroimassa olen ollut aikaisemmin lukiossa ja ammattikorkeakoulussa, joten ajattelin yliopistossakin jatkaa ”perinnettä”! Pääsääntöisesti toimin kv-tuutorina vaihtareille. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla, pelaan, lenkkeilen, luen ja teen erinäisiä (rumia) käsitöitä.

Minnuu saapi lähestyä kaikenlaisilla kysymyksillä, mitkä mieltä askarruttaa! Onnittelut opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään!

English:

Hi! I'm Heidi, a 32-year-old second-year computer science student from Joensuu. I'm a career changer, by profession I'm a nurse.

I've been tutoring in high school and university of applied sciences before, so I thought I'd continue the "tradition" at the university too! I mainly work as an international tutor for exchange students. In my free time, I go to the gym, play games, jog, read and do various (ugly) handicrafts.

You can approach me with all kinds of questions that bother you!

Mika Ruuhilahti

Hei! Oon Mika ja tulen olemaan yks meidän kansainvälisistä tuutoreistamme. Kesällä olen töissä ja odotan syksyn saapumista. Vapaa-ajalla käyn salilla, harrastan taistelulajeja ja metallimusiikki on lähellä sydäntä.

Nähdään syksyllä.

English:

Hi! I'm Mika and I will be one of our international tutors. During the summer I'm working and looking forward to the arrival of autumn. In my free time I go to the gym, practice martial arts and metal music is close to my heart.

See you in the fall.